- Викладач: Іван Федорович Улянич
Дисципліна «Технологія круп'яного виробництва» є однією з основних дисциплін для студентів спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна».
Мета вивчення дисципліни – забезпечити необхідний рівень знань студентів для організації технології круп'яного виробництва.
Завдання дисципліни – сформувати у студентів науковий підхід до розв'язання проблем технології галузі, ознайомити студентів із механічними, біохімічними та термічними процесами обробки зерна, організацією побудови окремих технологічних процесів галузі.
- Викладач: Катерина Василівна Костецька
- Викладач: Володимир Вікторович Новіков
- Викладач: Яна Валеріївна Євчук
- Викладач: Олена Герасимчук
Курс передбачає вивчення крохмалю і крохмалепродуктів,а також пектиновий речовин і їх застосування у різних галузях харчової промисловості для студентів інженерно-технологічного факультету.
- Викладач: Яна Валеріївна Євчук
Для студентів за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"
- Викладач: Віталій Володимирович Любич
Курс технологічне обладнання галузі передбачає вивчення прийомів експлуатації та будови основного технологічного обладнання зернопереробних та зернозберігаольних підприємств
- Володимир Вікторович: Володимир Вікторович Новіков