СОРТОЗНАВСТВО І НАСІННИЦТВО ОВОЧЕВИХ І БАШТАННИХ РОСЛИН

ФАКУЛЬТЕТ ПЛОДООВОЧІВНИЦТВА, ЕКОЛОГІЇ ТА ЗАХИСТУ РОСЛИН

 

 

КАФЕДРА ОВОЧІВНИЦТВА

АНОТАЦІЯ ДО КУРСУ

Дисципліна, яка спрямована на підготовку фахівців, які повинні знати систему ведення насінництва, сортові і посівні якості насіння, апробаційні ознаки овочевих та баштанних рослин, їх біологічні особливості, технологій вирощування насіння, вимог до умов його зберігання. Вміти на практиці застосувати знання по вирощуванню насіння із максимальним збереженням посівних і сортових якостей елітного і репродуктивного насіння, проводити апробацію сортових посівів.

ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ

ОСНОВНІ ПРОГРАМНІ РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ

Модуль 1. Теорія та організація апробації в насінництві овочевих і баштанних культур

ЗМ 1. Теоретичні основи насінництва та організація і особливості апробації овочевих і баштанних культур

Модуль 2. Технологій вирощування

ЗМ 2. Технологія виробництва насіння овочевих і баштанних культур та контроль

1. Інтегрувати знання з різних галузей для вирішення теоретичних та /або практичних задач і проблем плодівництва, овочівництва, виноградарства, грибівництва.

2. Демонструвати здатність до організації колективної діяльності, реалізації комплексних наукових і виробничих проектів з врахуванням наявних ресурсів та часових обмежень.

3. Доносити професійні знання, власні обґрунтування і висновки до фахівців і широкого загалу.

4. Проведення консультацій з питань інноваційних технологій в плодоовочівництві та виноградарстві.

SOFT SKILLS

Інноваційні методи викладання, що використовуються під час викладання стимулюють активний розвиток лідерських якостей, зокрема здатність застосовувати нові підходи для аналізу та прогнозування складних явищ, критичного осмислення і самостійного вирішення проблем у професійній діяльності; здатність формувати судження за умов недостатньої або обмеженої інформації, ясно і недвозначно доводити знання та власні висновки до фахівців та нефахівців.

ПОЛІТИКА КУРСУ

Основні політики курсу полягають у дотриманні вимог положень:

«Про порядок проведення моніторингу і контролю якості освіти в Уманському національному університеті  садівництва»;

«Про організацію поточного, семестрового контролю та проведення атестації здобувачів освіти із  застосуванням дистанційних технологій в Уманському національному університеті садівництва»;

«Про академічну успішність в Уманському національному університеті садівництва».

Під час проведення контрольних заходів студенти повинні дотримуватися правил академічної доброчесності, які визначено Кодексом академічної доброчесності Уманського НУС. Жодні форми порушення академічної доброчесності не толеруються. У випадку таких подій – реагування відповідно до Кодексу доброчесності Уманського НУС.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

http://ovochi.udau.edu.ua

https://moodle.udau.edu.ua/course/view.php?id=1115#section-3