Мета курсу (інтегральна компетентність) - здатність розв’язувати задачі дослідницького та/або інноваційного характеру у сфері харчових технологій.
Цілі курсу (програмні компетентності)
-
Здатність до пошуку, оброблення та аналізу інформації з різних джерел.
-
Здатність проводити дослідження на відповідному рівні.
-
Здатність працювати в міжнародному контексті.
-
Здатність обирати та застосовувати спеціалізоване лабораторне і технологічне обладнання та прилади, науковообгрунтовані методи та програмне забезпечення для проведення наукових досліджень у сфері харчових технологій.
- Здатність забезпечувати якість та безпечність харчових продуктів під час впровадження технологічних інновацій на підприємствах галузі.
Програмні результати навчання
- Застосовувати спеціальне обладнання, сучасні методи та інструменти, у тому числі математичне і комп’ютерне моделювання для розв’язання складних задач у харчових технологіях.
- Мати спеціалізовані концептуальні знання, що включають сучасні наукові здобутки у сфері харчових технологій, зрозуміло і недвозначно доносити власні знання, висновки та аргументацію до фахівців і нефахівців.