Мета курсу (інтегральна компетентність) - здатність розв’язувати задачі дослідницького та/або інноваційного характеру у сфері харчових технологій.

Цілі курсу (програмні компетентності)

  • Здатність до пошуку, оброблення та аналізу інформації з різних джерел.

  • Здатність проводити дослідження на відповідному рівні.

  • Здатність працювати в міжнародному контексті.

  • Здатність обирати та застосовувати спеціалізоване лабораторне і технологічне обладнання та прилади, науковообгрунтовані методи та програмне забезпечення для проведення наукових досліджень у сфері харчових технологій. 

  • Здатність забезпечувати якість та безпечність харчових продуктів під час впровадження технологічних інновацій на підприємствах галузі.

Програмні результати навчання

  • Застосовувати спеціальне обладнання, сучасні методи та інструменти, у тому числі математичне і комп’ютерне моделювання для розв’язання складних задач у харчових технологіях.
  • Мати спеціалізовані концептуальні знання, що включають сучасні наукові здобутки у сфері харчових технологій, зрозуміло і недвозначно доносити власні знання, висновки та аргументацію до фахівців і нефахівців.