Метою вивчення дисципліни є сучасні технології відновлення паркових комплексів – оволодіння теоретичними основами і формування навичок їх практичного застосування, щодо збереження історичних садово-паркових об’єктів.

Завдання полягає в отриманні аспірантами базових знань даної дисципліни з метою використання їх в практичній діяльності під час проведення робіт по відновленню садово-паркових об’єктів.

Інтегральна компетентність: Здатність розв’язувати комплексні проблеми включно з прийняттям рішень щодо відбору даних та вибору методів досліджень при вивченні об’єктів садово-паркового господарства та їх компонентів (відповідно до спеціалізації) у різних просторово-часових масштабах із використанням комплексу міждисциплінарних даних.

Загальні компетентності згідно освітньо-професійної програми:

ЗК. 7.  Здатність професійно презентувати результати своїх досліджень.

Фахові компетентності згідно освітньо-професійної програми:

ФК. 3. Здатність до встановлення природних передумов застосування конкретних модифікацій і методів досліджень об’єктів садово-паркового  господарства та їхніх компонентів, вибору раціональної методики польових і лабораторних робіт та оцінки необхідної точності вимірювань і якості кінцевих побудов, що необхідно підтвердити на прикладі власного дослідження.

ФК.9. Вміння розробляти систему експериментальних досліджень для практичного підтвердження теоретичних допущень та реалізувати її у вигляді технологічного процесу.

В результаті вивчення дисципліни аспірант моє набути наступні програмні результати навчання:

ПРН. 1. Володіти сучасними передовими концептуальними та методологічними знаннями при виконанні науково-дослідницької та/або професійної діяльності і на межі предметних галузей знань.

ПРН. 6. Уміти проводити критичний аналіз, оцінку і синтез нових наукових положень та ідей.

ПРН. 9. Аналізувати сучасні наукові праці, виявляючи дискусійні та мало досліджені питання, здійснювати моніторинг наукових джерел інформації стосовно досліджуваної проблеми, встановлювати їх інформаційну цінність шляхом порівняльного аналізу з іншими джерелами.

ПРН. 15. Використовувати сучасні інформаційні та комунікативні технології при спілкуванні, обміні інформацією, зборі, аналізі, обробці, інтерпретації джерел.