Головною метою вивчення дисципліни «Етнічні особливості гостинності» є формування у здобувачів вищої освіти фундаментальних знань щодо етнічних особливостей індустрії гостинності в Україні та розвинених країнах світу.
Основні завдання вивчення дисципліни: ознайомитися з основними категоріями культури гостинності; розглянути еволюцію гостинності; особливості розвитку міжнародного та вітчизняного готельного та ресторанного бізнесу; етнічні особливості індустрії гостинності українського народу та різних країн світу характеризувати особливості культури гостинності вітчизняного та міжнародного готельно-ресторанного бізнесу; ознайомлення з основоположниками сучасної індустрії гостинності; виділити та проаналізувати історичні аспекти розвитку етнічних особливостей індустрії гостинності.
- Викладач: Нагернюк Діана Валентинівна