Мета курсу  – формування системи знань та умінь, які допоможуть майбутнім фахівцям успішно здійснювати професійну діяльність для вирішення практичних проблем на шляху управління якістю, реалізації, технологій зберігання, переробки та споживання продукції рослинництва.

Цілі курсу (програмні компетентності)

Загальні

ЗК 6 – Знання та розуміння предметної області та розуміння професійної діяльності.

Фахові

ФК 2 – Здатність вирощувати, розмножувати сільськогосподарські культури та здійснювати технологічні операції з первинної переробки і зберігання продукції.

ФК 8 – Здатність розв’язувати широке коло проблем та задач в процесі вирощування сільськогосподарських культур, шляхом розуміння їх біологічних особливостей та використання як теоретичних, так і практичних методів.

Програмні результати навчання

ПРН 10 – Аналізувати та інтегрувати знання із загальної та спеціальної професійної підготовки в обсязі, необхідному для спеціалізованої професійної роботи у галузі агрономії.

ПРН 13 – Проектувати та організовувати заходи вирощування високоякісної сільськогосподарської продукції відповідно до діючих вимог.