Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта Уманський НУС Дистанційна освіта Уманський НУС
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • На головну

Кафедра технологій харчових продуктів

  1. На головну
  2. Курси
  3. Інженерно-технологічний факультет
  4. Кафедра технологій харчових продуктів
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Далі
Cучасні досягнення харчової науки
Барна справа та організація роботи сомельє
Безвідходні технології консервних виробництв
Біологічно активні речовини в продуктах харчування
Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів
Виноробство
Вступ до фаху
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства
Гігієна та санітарія харчових підприємств
Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства
Інноваційні ресторанні технології
Інноваційні технології харчових продуктів
Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів
Кваліфікаційна робота
Контроль якості та безпека продукції галузі
Контроль якості та безпека продукції галузі
Крафтові технології в закладах ресторанного господарства
Методика викладання у вищих навчальних закладах
Методика викладання у вищих навчальних закладах
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Далі
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app Техпідтримка: Інформаційно-обчислювальний центр
тел: (04744)3-32-23, e-mail: itc@udau.edu.ua