Перейти до головного вмісту
Дистанційна освіта УНУ
  • На головну
  • Більше
Закрити
Переключити введення пошуку
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
Дистанційна освіта УНУ
На головну
  1. Курси
  2. Інженерно-технологічний факультет
  3. Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • 4 Сторінка 4
  • 5 Сторінка 5
  • 6 Сторінка 6
  • 7 Сторінка 7
  • 8 Сторінка 8
  • » Наступна сторінка
Актуальні проблеми харчової науки
Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт
Барна справа та організація роботи сомельє
Безвідходні технології консервних виробництв
Біологічно активні речовини в продуктах харчування
Біологічно активні речовини в продуктах харчування_2
Виноробство (Бакалавр)
Виробничо-технологічна лабораторія та технохімічні методи аналізу зерна
Вступ до фаху
Вступ до харчових технологій (бакалавр)
Вступ до харчових технологій (молодший бакалавр)
Гігієна і санітарія харчування
Гігієна та санітарія харчових виробництв
Гігієна та санітарія харчових підприємств
Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів
Екотрофологія
Заходи з обмеження поширення шкідників і хвороб зерна
Зернознавство
Інновації в технологіях зберігання і переробки продукції рослинництва
Інноваційне удосконалення процесів у харчових технологіях
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • 4 Сторінка 4
  • 5 Сторінка 5
  • 6 Сторінка 6
  • 7 Сторінка 7
  • 8 Сторінка 8
  • » Наступна сторінка
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
Техпідтримка: Центр підтримки ІОЦ
тел: (04744)3-32-23, e-mail: надіслати запит
На основі Moodle