Skip to main content
Дистанційна освіта УНУ
  • Home
  • More
Close
Toggle search input
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Дистанційна освіта УНУ
Home
  1. Courses
  2. Інженерно-технологічний факультет
  3. Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • » Next page
Актуальні проблеми харчової науки
Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт
Барна справа та організація роботи сомельє
Безвідходні технології консервних виробництв
Біологічно активні речовини в продуктах харчування
Біологічно активні речовини в продуктах харчування_2
Виноробство (Бакалавр)
Виробничо-технологічна лабораторія та технохімічні методи аналізу зерна
Вступ до фаху
Вступ до харчових технологій (бакалавр)
Вступ до харчових технологій (молодший бакалавр)
Гігієна і санітарія харчування
Гігієна та санітарія харчових виробництв
Гігієна та санітарія харчових підприємств
Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів
Екотрофологія
Заходи з обмеження поширення шкідників і хвороб зерна
Зернознавство
Інновації в технологіях зберігання і переробки продукції рослинництва
Інноваційне удосконалення процесів у харчових технологіях
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • 5 Page 5
  • 6 Page 6
  • 7 Page 7
  • 8 Page 8
  • » Next page
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Техпідтримка: Центр підтримки ІОЦ
тел: (04744)3-32-23, e-mail: надіслати запит
Powered by Moodle